This is working now but...

Post Reply
User avatar
Ishpeck
Posts: 595
Joined: Tue Oct 27, 2015 10:41 pm
Contact:

This is working now but...

Post by Ishpeck »


User avatar
Rotten
Posts: 175
Joined: Tue Oct 27, 2015 9:04 pm

Re: This is working now but...

Post by Rotten »

Ishpeck wrote:... only from here:

http://tank.cwal.net/net/cwal/tank/publ ... e=post&f=4

work?
Looks like it works now?

Namrok
Posts: 360
Joined: Tue Oct 27, 2015 10:33 pm

Re: This is working now but...

Post by Namrok »

Clearing cookies and browser data worked for me.

User avatar
Ishpeck
Posts: 595
Joined: Tue Oct 27, 2015 10:41 pm
Contact:

Re: This is working now but...

Post by Ishpeck »

Namrok wrote:Clearing cookies and browser data worked for me.
I think preserving cookies should be a thing that you have to ask for.

User avatar
Ishpeck
Posts: 595
Joined: Tue Oct 27, 2015 10:41 pm
Contact:

Re: This is working now but...

Post by Ishpeck »

Rotten wrote:
Ishpeck wrote:... only from here:

http://tank.cwal.net/net/cwal/tank/publ ... e=post&f=4

work?
Looks like it works now?
Looks to work now.

What'd you do?

TheDeamon
Site Admin
Posts: 417
Joined: Tue Oct 27, 2015 8:32 pm

Re: This is working now but...

Post by TheDeamon »

Logging in at tank.cwal.net sets a cookie and session for hotel.cwal.net which is a behavior I changed last week. Previously it was biased towards tank instead. Going to set the phpbb software to be subdomain agnostic shortly so both should work(once you log in from that subdomain) going forward.

Edit: Changed my mind, found a more appealing option. Phpbb now redirects everyone to hotel when they try to login.

User avatar
Rotten
Posts: 175
Joined: Tue Oct 27, 2015 9:04 pm

Re: This is working now but...

Post by Rotten »

Ishpeck wrote:
Rotten wrote:
Ishpeck wrote:... only from here:

http://tank.cwal.net/net/cwal/tank/publ ... e=post&f=4

work?
Looks like it works now?
Looks to work now.

What'd you do?
Set the port on this site back to 80, bounced the apache service.

User avatar
Ishpeck
Posts: 595
Joined: Tue Oct 27, 2015 10:41 pm
Contact:

Re: This is working now but...

Post by Ishpeck »

Set the port on this site back to 80, bounced the apache service.
So my edits to /etc/apache2/ports.conf was not what we needed. .. typical apache

User avatar
Ishpeck
Posts: 595
Joined: Tue Oct 27, 2015 10:41 pm
Contact:

Re: This is working now but...

Post by Ishpeck »

TheDeamon wrote:Edit: Changed my mind, found a more appealing option. Phpbb now redirects everyone to hotel when they try to login.
I guess if the redirect happens without me noticing, that's fine. But "tank" is easier for me to type than "hotel" (which requires more pinky travel to get to the L) so I'd bitch if the only reliable way to authenticate is to hit that subdomain.

We'll just fly right over that big scary zone in my mind where I think what it'd actually be like to share a hotel with you fuckers.

User avatar
Rotten
Posts: 175
Joined: Tue Oct 27, 2015 9:04 pm

Re: This is working now but...

Post by Rotten »

Ishpeck wrote:
Set the port on this site back to 80, bounced the apache service.
So my edits to /etc/apache2/ports.conf was not what we needed. .. typical apache
The setting you missed was in /etc/apache2/sites-enabled:

rotten@poo:/etc/apache2/sites-enabled$ cat cwal.net.conf
# domain: cwal.net
# public: /var/www/net/cwal/tank/public_html/

<VirtualHost *:80>
# Admin email, Server Name (domain name, and any aliases)
ServerAdmin thedeamon.cwal@gmail.com
ServerName tank.cwal.net
DocumentRoot "/var/www/net/cwal/tank/public_html/"

#Index file and Document Root (where the public files are located)
DirectoryIndex index.html index.php
# log file locations
LogLevel warn
Errorlog /var/www/net/cwal/tank/log/error.log
CustomLog /var/www/net/cwal/tank/log/access.log combined
</VirtualHost>
rotten@poo:/etc/apache2/sites-enabled$

At some point Apache decided to put all their virtual directories or whatever in these sub .conf files.

User avatar
Rotten
Posts: 175
Joined: Tue Oct 27, 2015 9:04 pm

Re: This is working now but...

Post by Rotten »

How the hell is the site able to email with port 25 blocked? I don't get it?

User avatar
Ishpeck
Posts: 595
Joined: Tue Oct 27, 2015 10:41 pm
Contact:

Re: This is working now but...

Post by Ishpeck »

Rotten wrote:How the hell is the site able to email with port 25 blocked? I don't get it?
Might have a white list of allowable IP addresses. Might relay through a sanctioned host.

Post Reply